image description

Rune Rudberg Band

 

Arrangøren er glade for å kunne ønske Rune Rudbergs band velkommen årets Vassfardans. Helt siden gjennombruddet med "Ut mot havet" i 1988 og nesten 200 000 solgte plater, har Rune Rudberg hatt en eventyrlig musikalsk karriere. Han har ved siden dansebandmusikken gitt ut flere country-album som alle har fått god kritikk. I 2013 kom plata "Tro" som flere uker toppet VG-lista.

 

 

                                                                                                                                                                             Arrangøren ser med glede fram til gjensynet med Contrazt. Helt siden starten i 2004 har bandet opparbeidet seg en  stor tilhengerskare. Bandet består av rutinerte musikere med lang fartstid,og er en av de mestselgende dansebanda i Norge. Contrazt har vunnet prisen som årets danseband flere ganger.Som et av de få danseband, har Contrazt også deltatt i Melodi Grandprix med hell. Contrazt er et band med stor utstråling og sprer danseglede, og de gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig dansekveld. Vi ser fram til å presentere Contrazt sammen med Flamingo kvintetten på året Vassfardans den 16 juni,som vi tror vil bli en topp MIX.Vassfardansen er utrolig glad for å ha Anne Nørdsti tilbake på Vassfardansen 17. juni. Nørdsti er en artist elsket av folket, og med en stor tilhengerskare i alle aldersgrupper. Anne Nørdsti synger dansebandmusikk med et stort preg av country, og har em egen evne til å oppnå kontakt med pulikum. Sammen med sine dyktige musikkere garanterer vi får en fantastisk danseaften i Thonhallen 17.juni. Sammen med Anne Nørdsti skal Ingemars sørge for høy partyfaktor og stor stemning på Vassfardansen 17.juni
 Ingemars er folkets orkester, og med sine folkelige tekster og karakteristiske dialekt har de vunnet hjertene til et bredt publikum.
 Ingemars gir full gass på scena, og dansefoten går heftig blant tilhengerskaren når de entrer scenen.

  

Også i år har Vassfardansen gleden av å invitere til gratis Te-Dans lørdag  med det populære og lokale bandet TOTTIS.
Duoen/bandet har skaffet seg et stort publikum langt utover Hallingdals grenser. Vassfardansen håper at et stort publikum vil hygge seg med Te-dansen og Tottis Duo i eller utenfor Thonhallen på lørdag 17. juni.